Goed nieuws!

De Basisinkomen Partij wil jou de mogelijkheid bieden mee te doen aan de komende Gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018!  Op www.basisinkomenpartij.nl kun je lezen welke voorstellen gedaan worden voor aanpassingen aan het huidige (geld)systeem om een leefbaar basisinkomen mogelijk te maken in Nederland voor hen die dat nodig hebben. Zie jij deze voorstellen ook zitten? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wil jij en kun jij in de gemeenteraad van jouw gemeente zitting nemen namens de Basisinkomen Partij en wil je je sterk maken om armoede op te lossen? Laat het ons weten via landelijkbureau@basisinkomenpartij.nl of 06-44982449. Deelname is voor eigen rekening.

Informatie over het raadslidmaatschap vind je op: http://mens-en-samenleving.infonu.nl/politiek/90846-wat-houdt-de-functie-gemeenteraadslid-in.html

Om mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen zijn ondersteuningsverklaringen nodig. Daarom zijn wij ook op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met verzamelen van deze ondersteuningsverklaringen. Heb jij tijd om samen met andere vrijwilligers in jouw gemeente het benodigd aantal ondersteuningsverklaringen binnen te halen? Laat het ons weten via bovenstaande kanalen.

Ten derde zijn wij op zoek naar 20 Verkiezingscoördinatoren, die de activiteiten binnen een kieskring willen begeleiden. De coördinatie zal samen met het Landelijk Bestuur vormgegeven worden om alles zoveel mogelijk op één lijn te brengen. Lijkt het je wat om jouw organiserend vermogen in te zetten om de verkiezingen in jouw kieskring een succes te maken? Laat het ons weten via bovenstaande kanalen.