nederland-lDe Basisinkomen Partij erkent een Gelijk Economisch Recht dat waarborgt dat alle financiële benodigdheden toegankelijk en beschikbaar zijn om zo zeker te stellen dat de fundamentele vereisten voor een gezond en vervullend leven gerealiseerd kunnen worden.

We kunnen een beter Nederland achterlaten. Deze site is de schets waarin wij voorstellen hoe het aan te pakken. Nederland kan veranderen als wij veranderen. Dus eigenlijk vraagt dat om een mentaliteitsverschuiving van het eigenbelang van een persoon naar het collectief belang want als het collectief belang wordt gediend wordt automatisch het belang van het individu gediend. Het basisinkomen is een gereedschap om mensen te assisteren het belang te overwegen van het ondersteunen van mensen.

Politiek is daarbij essentieel. Politiek is het voertuig om mensenrechten te effectueren. Wil je de Basisinkomen Partij steunen in haar missie, dan kan dit door (actief) lid te worden.

Hieronder vindt je informatie over items zoals het landelijk congres, het landelijk bestuur, het huishoudelijk reglement en de statuten.


BipCongres

Congres

 

 

bestuur

Bestuur

 

Statuten