Laten we samenwerken en onze stemmen verenigen!

🌟 Geef een boost aan de toekomst van Nederland! 🌟

Wil jij ook een Nederland waarin iedereen de vrijheid heeft om hun dromen waar te maken? Een samenleving waarin onvoorwaardelijke steun en bestaanszekerheid voor elke burger centraal staan? Dan is het tijd om in actie te komen! Steun nu de Politieke Partij voor Basisinkomen (PPvB) en help ons om de verandering te realiseren die ons land nodig heeft!

Met het basisinkomen bieden we een nieuwe visie op onze samenleving. Een vast, maandelijks inkomen voor iedere burger vanaf 18 jaar, zonder ingewikkelde voorwaarden. Geen gedoe met sociale diensten die zich bemoeien met je financiën. Jij hebt de touwtjes in handen van je eigen portemonnee! Dit is meer dan een politiek standpunt; het is een kans om een betere toekomst te creëren voor iedereen.

Het basisinkomen is de sleutel tot gelijkheid en kansen voor elke burger. Het biedt niet alleen bestaanszekerheid voor degenen die het nodig hebben, maar ook de mogelijkheid om je passies na te jagen en je talenten te ontwikkelen. Of je nu een ondernemer, kunstenaar, vrijwilliger, student of zzp’er bent, het basisinkomen opent deuren naar nieuwe kansen en vrijheid om te groeien.

Wij staan op het punt om geschiedenis te schrijven! Maar we kunnen het niet alleen. We hebben jouw hulp nodig om ons doel te bereiken en mee te doen aan de vervroegde Tweede Kamerverkiezingen. Jouw donatie, hoe klein of groot ook, maakt een verschil! Het helpt ons om onze boodschap te verspreiden, onze standpunten te delen en ons programma in alle kieskringen bekend te maken.

🤝 Dus laten we samenwerken en onze stemmen verenigen! 🤝

Steun ons door te doneren op https://getfunded.nl/campagne/22085-basisinkomen-campagne-om-mee-te-doen-aan-de-verkiezingen en moedig je vrienden en familie aan om hetzelfde te doen. Laat jouw netwerk weten dat jij gelooft in een betere toekomst voor iedereen!

De PPvB is een ‘one issue’ partij die zich volledig inzet voor het basisinkomen. Maar dit is een collectieve inspanning, en met jou aan onze zijde kunnen we ons doel bereiken!

📢 Laten we dit bericht delen, mensen inspireren en samen de beweging voor een basisinkomen in Nederland laten groeien! 📢

Samen kunnen we het verschil maken! Kies voor verandering, kies voor gelijkheid, en stem op de Politieke Partij voor Basisinkomen. Jouw steun is de drijvende kracht achter onze visie voor een betere toekomst.

Vul het formulier in en laat ons weten of je voor partijwerk beschikbaar bent.

En vergeet niet: jouw donatie is van onschatbare waarde. Met jouw financiële steun kunnen we bouwen aan een betere toekomst voor Nederland.

Samen maken we het verschil!

Met dank namens de Politieke Partij voor Basisinkomen (PPvB),

Ibannummer: NL87 ABNA 0573 4297 23 t.n.v. Politieke Partij voor Basisinkomen.

Lid worden? (Klik hier)