Doe een donatie aan de Politieke Partij voor Basisinkomen

Campagnevoeren en een partij runnen kost geld. Dus we doen graag een beroep op je als je financiële middelen hebt om ons standpunt te promoten en deelname aan verkiezingen mogelijk te maken.

DONEER EN ONDERSTEUN

Op dit moment ontvangt de Politieke Partij voor Basisinkomen geen subsidies van de overheid om een deel van haar kosten te dekken. Daarmee zijn we als partij volledig afhankelijk van donaties en contributies. De PPvB is voornemens om mee te doen met de verkiezingen voor het Europees Parlement op 6 juni 2024. Alleen het inschrijfgeld kost al 11.250 Euro. Daarnaast kost ook de bijbehorende campagne veel geld waarbij je moet denken aan drukwerk (flyers, brochures, etc…), adverteren op social en traditionele media. Naast de EU-verkiezingen voert de partij ook een permanente campagne waarbij we bijvoorbeeld bijeenkomsten organiseren voor geïnteresseerden. De PPvB moet zich ook voorbereiden op toekomstige Tweede Kamerverkiezingen. Wie weet hoelang het komende kabinet zich staande weet te houden. Wellicht hebben we eerder (vervroegde) verkiezingen dan de meeste denken. Kortom wij vragen u om financiële steun. Kleine bedragen of grotere bedragen. Voor grotere bedragen is het goed te weten dat wij een ANBI-status hebben en donaties dus aftrekbaar zijn. Voor kleine bedragen kunt u eenvoudig onze crowdfunding link gebruikt (hier kunt u ook anoniem doneren). Voor grotere bedragen kunt u ook ons bankrekeningnummer gebruiken. Heeft u vragen over doneren neem dan contact op met het partijsecretariaat (0638991100).

Bedankt!

JA, IK DOE MEE!

U kunt op twee manieren doneren.

  1. Door een bedrag over te maken op onze bankrekeningnummer. IBAN-nummer: NL87 ABNA 0573 4297 23 t.n.v. Politieke Partij voor Basisinkomen.
  2. Een bedrag te storten op onze GET FUNDED (crowdfunding) actie.

PARTIJGEGEVENS

Politieke Partij voor Basisinkomen

Postadres:

Partijsecretariaat PPvB
Amstelkade 114
1078 AR Amsterdam

KVK registratie: 58920722
RSIN nummer: 853238881

Heeft u vragen over doneren, ANBI-status of andere zaken neem dan contact met ons op (0638991100).