• Vrijwilligers Gezocht!

    Werk samen met ons aan een nieuw begin

Vrijwilligers gezocht!

Ieder mens telt!

In onze maatschappij wordt – ten onrechte – weinig aandacht besteedt aan ‘vrije wil’-mensen ofwel ‘vrijwilligers’. Naast dat zij nuttig werk leveren, zijn zij de bouwstenen waar onze maatschappij het meest op leunt.

Onze missie – het invoeren van het Leefbaar Basisinkomen – vergt niet alleen veel geld, maar ook behoorlijk wat diverse werkzaamheden. De Politieke Partij voor Basisinkomen weet dat vrijwilligers van onschatbare waarde zijn voor de maatschappij, maar herkent ook dat een politieke partij het niet gaat redden zonder inzet van haar achterban!

 Wat mag je verwachten als vrijwilliger?

Als vrijwilliger word je opgenomen in ons bestand en zullen wij je informeren wanneer er mogelijkheden zijn om je in te zetten. De informatie wordt vrijblijvend aan je voorgelegd, zodat jij kan bepalen of je wel/niet kan helpen bij de genoemde werkzaamheden. Je bent dus niet verplicht om aan de aangeboden werkzaamheden deel te nemen.
Voorbeeld werkzaamheden:

  • Meehelpen op de ledendagen
  • Flyeren tijdens de verkiezingen
  • Etc.

Lijkt het je leuk om samen met ons praktisch toe te werken aan een toekomst, waarin elke mens echt telt? Geef je dan nu op!

Contactformulier

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Of wil je dat jouw brief in de rubriek “Ingekomen Stukken” komt? Gebruik het contactformulier en laat het ons weten! Wij doen ons best om binnen 10 werkdagen hierop terug te komen.